tel +31(0)321 311 119
Home

Technisch Bureau Nigo

Bent u op zoek naar een doeltreffend luchtbehandelingssysteem voor uw kantoor, productiehal, sportruimte of winkel? Bij Technisch Bureau NIGO kunt u terecht voor totaalprojecten. Wij realiseren complete luchtbehandelingssystemen, van aanzuig- tot uitblaasrooster. Daarbij nemen wij u zowel het ontwerp  als de installatie  Onderhoud uit handen.

Onderhoud is behoud.

Om het binnenklimaat op peil te houden, heeft uw ventilatiesysteem eens in de zoveel tijd een onderhoudsbeurt nodig. Onze vakmensen komen periodiek bij u langs om het systeem te inspecteren en waar nodig te optimaliseren. Heeft u een relatief klein, overzichtelijk systeem, dan ontvangt u van ons een instructie om zelf het periodiek onderhoud uit te voeren. Laat u deze klus liever aan ons over, dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Installatie

Een ventilatiesysteem moet het binnenklimaat op peil houden, maar mag niet te veel opvallen. Wij zorgen voor een vakkundige plaatsing. Van installeren tot isoleren en schilderen, wij nemen u alles uit handen. Door met u mee te denken over zowel de afwerking als het logistieke proces, verloopt de installatie netjes en volgens planning.

TB NIGO BV installeert ventilatiesystemen tijdens zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Omdat wij werken met geavanceerde software, kunnen we ontwerpen uitwisselen. Dit zorgt gedurende het proces voor duidelijke communicatie en een goede samenwerking.

Ontwerp

Het klimaat in een ruimte is afhankelijk van allerlei omgevingsfactoren. Hoe groot is de ruimte? Waarvoor wordt hij gebruikt? En wat is de warmtelast? Bij het realiseren van een luchtbehandelingssysteem brengen wij al die elementen samen in een overzichtelijk ontwerp. Daarbij houden wij rekening met wettelijke eisen die bijvoorbeeld gelden voor de farmaceutische industrie, de gezondheidszorg of zwembaden. Door de wensen en eisen op de juiste manier aan elkaar te verbinden, komen wij tot een oplossing die leidt tot een optimaal binnenklimaat.

Wij maken onze ontwerpen met geavanceerde software. Hierdoor kunnen wij tekeningen uitwisselen met andere partijen, wat zorgt voor duidelijke communicatie tijdens grootschalige bouwprojecten. Daarnaast verwerken wij wijzigingen die gedurende de installatie worden doorgevoerd alsnog in het ontwerp. Zo weet u aan het eind van het project precies hoe uw ventilatiesysteem in elkaar zit.

Maatwerkoplossingen

Met een luchtbehandelingssysteem houdt u de controle op uw binnenklimaat.
Omdat elke ruimte anders is, realiseert Technisch Bureau NIGO maatwerkoplossingen. Op basis van een doeltreffend ontwerp en vakkundige berekeningen stellen wij een passend systeem voor uw werkomgeving samen.

 

Over ons

Mijn naam is Stanley van der Velde, eigenaar van Technisch Bureau NIGO. Sinds 1991 ontwerp, lever en monteer ik samen met mijn vakmensen zowel kleinschalige als complexe luchtbehandelingssystemen. Wat onze systemen kenmerkt is dat ze aansluiten op de specifieke situatie van de klant: elke oplossing is maatwerk. Daarbij gaan wij geen vraag uit de weg. Door buiten de gebaande paden te denken en inventief te zijn, vinden wij altijd een passende oplossing.


Veilig werken

Bij Nigo nemen wij veiligheid zeer serieus, hierbij gaat het niet alleen om het werken met veilige en goedgekeurde middelen maar veilig gedrag is net zo belangrijk. Heldere voorlichting, duidelijke werkinstructies, het juiste gebruik van middelen en regelmatig onderhoud en keuringen verhogen de veiligheid. Download de Toetsingsrapportage RI&E

Totaalprojecten

Van ontwerp tot installatie en onderhoud, Technisch Bureau NIGO verzorgt totaalprojecten. Daarbij gaan wij voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding en een oplossing die lang meegaat. Dus bent u op zoek naar een doeltreffend luchtbehandelingssysteem voor uw kantoor, productiehal, sportruimte of winkel? Neemt u dan contact met ons op.


Goede prijs-kwaliteitsverhouding

Ondanks dat wij een kleinschalig bedrijf zijn, voeren wij het gehele proces met een vaste ploeg vakmensen in eigen beheer uit. Wij leveren hierdoor kwalitatief hoogwaardige oplossingen tegen een betaalbare prijs. De overheadkosten zijn immers laag. Daarnaast zijn wij betrokken, eerlijk en flexibel. Dat ziet u terug in ons werk. Wij verdiepen ons in uw organisatie, luisteren naar uw wensen en staan voor u klaar wanneer u onze hulp nodig heeft.Belang van ventilatie

Een goede luchtkwaliteit in huis, op school of op het werk is een belangrijke factor voor een prettige (leef)omgeving en onze gezondheid. Ventilatie is daarbij cruciaal. In veel woonhuizen, scholen, kantoren en instellingen laat luchtbehandeling (ernstig) te wensen over met als resultaat een ongezond leefklimaat. lees verder>>

Ventilatie

Leven, werken en leren in een aangename leefomgeving zorgt ervoor dat we ons lekker voelen, wat prestatie verhogend werkt en bijdraagt aan een goede gemoedsgesteldheid. Daarnaast komt een goede luchtkwaliteit onze gezondheid ten goede. In de praktijk zijn (zeker wat oudere) gebouwen veelal niet uitgerust met een mechanisch ventilatie systeem en is de ventilatie dus afhankelijk van geopende ramen. In de winter betekent dit vooral dat er onvoldoende zal worden geventileerd vanwege de lage temperaturen buiten. Nigo helpt bedrijven, instellingen en scholen met het ontwerpen en aanleggen van een toereikend en betaalbaar ventilatie/luchtbehandelingssysteem speciaal afgestemd op de situatie in het betreffende gebouw. Door onze jarenlange ervaring en expertise in luchtbehandeling en ventilatie bent u bij Nigo aan het juiste adres. Ook particulieren kunnen uiteraard bij ons terecht. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden.